over mij

Ik ben Saco van der Laan.

Begonnen als musicus, daarnaast later manager geworden, en sinds een aantal jaren ben ik enthousiast bezig met fotografie. Van daaruit heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en ben ik tegenwoordig met heel veel plezier werkzaam als zelfstandig fotograaf.

Ik ben altijd bezig met het verkennen en ontdekken van nieuwe manieren van fotografie en vind het daarbij vooral geweldig met mensen als mijn onderwerp te werken. Graag werk ik in verschillende settings voor het maken van:

. portretten
. fine-art
. familiefoto’s
. bedrijfsfoto’s voor websites
. foto’s voor socials als LinkedIn, Instagram, Facebook enz.
. projecten en evenementenshoots.

Opnames zijn mogelijk in (eigen) studio en op locatie naar voorkeur.

Mijn tarieven zijn afhankelijk van het type opdracht en worden altijd van te voren in goed overleg met elkaar afgestemd.

Meer informatie?
Stuur me gerust een bericht dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk graag uit naar onze samenwerking!